Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Категорни турнир за освајање I, II i MK

Резултате категорних турнира за освајање II и I категорије као и титуле мајсторског кандидата можете пратити на нашем сајту. Директан пренос турнира можете пратити на следећој страници www.sk-vidikovac.com/tv где постоји и линк за праћење турнира и преко мобилних телефона.

Турнир III категорника за освајање II категорије игра 15 играча. Турнир II категорника за освајање I категорије игра 11 играча. Турнир за освајање титуле мајсторког кандидата игра 10 учесника по бергер систему.

Резултати по колима:

Lista 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tabela
za II kategoriju

 

Lista 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tabela
za I kategoriju

 

Бергер табела за освајање титуле MK >>>

II катеогрију на турниру освојили су: Војин Петровић заузевши I место са 8 поена, Ђорђе Карановић и Алекса Алимпић завршили су на деоби II и III места са 7,5 поена и Вид Кујунџић са освојених 6,5 поена. Група ових талентованих момака издвојила се приликом коначног пласмана и показавши тиме да су заслужено освојили категорију.

I категорију освојили су Борис Јоловић са 7,5 поена и Милош Пантић са 6,5 поена одличном игром и борбом до краја. Овом приликом И категорију освојила су прва два такмичара. Треће и четврто место поделили су Лазар Ивић и Марко Ивановић са истим додатним критеријумима. Како бисмо добили освајача бронзане медаље, а последњи додатни критеријум је жреб, Лазар Ивић извлачио је жребом број и извукао број IV, па је на турниру аутоматски III место заузео Марко Ивановић.

Турнир за освајање титуле мајсторског кандидата био је узбудљив до самог краја, ипак по коначном пласману I место и титулу кандидата освојио је млади Балша Граовац Видак, друго место припало је Дарку Хлебецу, док је треће место освојио млади Михаило Савић.

Честитамо освајачима медаља и диплома, као и освајачима категорија, а осталима желимо више среће на следећем турниру.

[nggallery id=111]

Have any Question or Comment?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *