Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Категорни турнир за IV и III категорију

Шаховски клуб „Видиковац“ организује 09. и 10.03.2013. године категорни турнир за освајање IV и III категорије. На турниру могу играти сви заинтересовани учесници који немају категорију за освајање IV категорије, и који имају IV категорију за освајање III категорије. Турнир се игра у шаховском клубу Видиковац (ул. Видиковачки венац 79, спрат продавнице Орашац).

Категорни турнир за IV категорију

09. и 10.03.2013. од 10 часова  играо се турнир за освајање IV категорије. Укупно је учествовало 16 играча а категорију је освојило пет првопласираних. Најбоље пласирани играч био је Саши Здравковић (Видиковац) са освојених 6,5 поена из 7 партија и тиме освојио златну медаљу. Друго место припало је Николић Богдану (Видиковац) са освојених 6 поена, док је треће место са 5 поена припало девојчици Милани Каличанин (Краљ) која је тиме освојила IV мушку категорију. Поред освајача медаља сјајно су се борили и остали играчи. Пламаном категорију су још обезбедили и најмлађи учесник турнира Ђорђе Грбић (Видиковац) са 4,5 освојена поена као и Лука Будимац (Краљ) са освојених 4 поена. Иако на деоби петог места за сада по додатним критеријумима без категорије остаје Петар Недељковић.

Честитамо свим играчима на сјајној борби.

Листа 1 2 3 4 5 6 7 Табела
За IV

 

Турнир за III категорију

У просторијама Шаховског Клуба Видиковац одржан је турнир за III категорију. Након седам кола и велике борбе, првих троје од 10 учесника освојило је медаље, дипломе и категорију. Било је превида и грешака, али и одлично одиграних и квалитетних партија! Прво место су поделили али по додатним критеријумима прво место припало је Димитрију Рајчићу, друго место са такође освојених 6 поена Невени Ђорђевић а треће место Николи Буртановић са освојена 4,5 поена.

Листа 1 2 3 4 5 6 7 Табела
За III

 

[nggallery id=27]