Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Категорни новембар за II и I

Категорни турнир за освајање II и I категорије протекао је у најбољем реду. Без инцидената, у доброј атмосфери такмичари 9 различитих клубова, фер плеј игром показали су своје знање. Сами резултати говоре да је борбе било до самог краја, уз јако мало ремија.

Више него заслужено, у веома јакој конкуренцији 20 такмичара (8 девојчица), I категорију освојили су: Жегарац Вук (Итака) са 8 поена, Стефановић Марко (Видиковац) са 7,5 поена, Јовичић Марко (Рипањ) са 6,5 поена као и Протић Јован (Рипањ) са освојених 6 поена.

На турниру III категорника за освајање II категорије учествовало је 33 такмичара (8 девојчица), после 9 јако борбених кола уз 14 ремија од 139 партија, II категорију освојили су: Илија Јанковић (Видиковац) са 7 освојених поена, Ђорђе Радујко (Краљ) такође са 7 освојених поена али нешто слабијим додатним критеријумима, Марко Потпара (Краљ) 6,5 поена, Ивана Станимировић (ДСК Врачар, Смедерево), Предраг Јовановић (Краљ), Павле Пантић (Краљ), Лазар Бодловић (Краљ), Алекса Чворо (Краљ) сви са са 6 освојених поена као и Јелена Миленковић (Рипањ) са 5,5 освојених поена.

Желим да се захвалим свим учесницима, родитељима и тренерима, на указаном поверењу. Одзив такмичара сваке године је све већи (ове године 53), и надамо се да је и то један од показатеља да Вам се свиђа код нас и да се сваке године радо окупљамо. Оно сто ми обецавамо јесте да ће следећи пут бити још боље и лепше!

Честитам освајачима медаља и диплома, као и категорија, и желим свима осталима да вредно раде јер ће на следећем турниру сигурно то бити они!

С поштовањем,
Марија Лукић

Коначно стање:

Туринир за II категорију >>>

Турнир за I категорију >>>

 

[nggallery id=3]