Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Летње припреме – Чардак

Ове године спортске припреме организоване су на две локације: 14. Делиблатској пешчари од 09.-16.07.2013. године и 15. Грчка, Халкидики 10.08.-19.08.2013. године

Успешно организовани камп са 15 полазника (и прославу 3 рођендана) управо је завршен у Делиблатској пешчари. Добро владање, фер плеј, мноштво различитих шаховских али и других активности красило је овај камп. Најуспешнији такмичари, разних активности (маскембал, стони тенис, пикадо, ниндза ратници, игре без граница, музичке столице…) у којима су учествовали освојили су дипломе и захвалнице. Победници категорних турнира и победници у решавању шаховских проблема награђени су медаљама и дипломама. Осим тога организовани су и цугер турнир, турнир победника турнира против екипе шахиста-сликара, симултанке, хендикеп мечеви… Дипломе за најуреднију собу припале су: Јани Ресановић, Нини Лепојевић као и Николи Буртановић, Милану Вујаклија и Марку Мирчевски због једнаких додатних критеријума.

IV категорију освојили су Марко Мирчевски и Богдан Грубић (један од најмлађих учесника кампа), док је III категорију убедљиво освоји Борис Пешић. Најбољи од III категорника био је Никола Буртановић.

На цугер турниру изненадио је одличном игром Лука Делија који је освојио I место са 8 победа, док је II место заузео Никола Буртановић а III Јован Крсмановић.

На симултанци против наставнице Марије Лукић ремизирао је добром игром Ђорђе Карановић.

На мечу против шахиста-сликара, наша три представника (победници цугер турнира) извукли су само 1 поен од 9 могућих. Међутим, научили смо много и схватили да још треба да радимо…

Све најлепше и срећан рођендан желимо: Борису Пешић, Петру Лепојевић и Бранку Предојевић!!!

Галерија фотографија:

[nggallery id=33]

Have any Question or Comment?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *