Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Турнир у атомцу

1. Видиковац опен
(категорни турнир у атомцу)

На категорном турниру у атомцу, на предлог Марка Мићовића и Марка Савичића, пријавило се 16 екипа. У последњем тренутку, због непарног броја играча, учешће узима и тренер клуба Марија Лукић бирајући за саиграча најмладјег учесника Марка Лазића.

Турнир је протекао у прелепој атмосфери и фер плеју. Свака екипа имала је своје сигнале, па чак и начин на који су прослављали победу. Партија се губила на први немогуц потез, а због темпа игра од 5 минута, то се дешавало врло често. На турниру је било пет прво и пет друго категорника што самим тим говори о јачини турнира. Овом приликом првих 8 екипа тј 16 играча освојило је IV категорију у атомцу. Честитамо освајачима категорије, освајачима медаља, а осталима желимo Више среће већ на следећем дружењу.

Освајачи IV категорије су: Игор и Борис Јоловић, Михаило Савић, Балша Граовац Видак, Марко Савичић, Марко Мићовић, Кристина Бранков, Игор Лукић, Лазар Бодловић, Војин Петровић, Марко Потпара, Данило Анђелић, Марија Лукић, Марко Лазић, Лазар Цветковић и Ђорђе Станисављевић!

Lista 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tabela
za IV kategoriju

Следи фото галерија са првенства:

[nggallery id=32]

Have any Question or Comment?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *