Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Резултати категорних турнира за освајање II и I категорије као и титуле МК


Категорни турнири играли су се у просторијама шаховског клуба Видиковац од 08.11.-15.11.2014. са почетком у 10 часова. Сваки дан играло се по два кола, осим последњег дана када је играно једно коло. Турнир III категорника играо је 21 такмичар, турнир II категорника играло је 12 такмичара, док се 10 најјачих борило за освајање титуле мајсторског кандидата.

После одиграних 9 кола и одличних партија, готово без ремија, девето коло одлучивало је о освајачима медаља и категорија.

Одличним знањем и још већом жељом титулу мајсторског кандидата освојио је Дарко Хлебец са 8.5 поена из 9 партија, друго место освојио је Горан Лазаревић док је треће место иако на деоби другог и трећег припало Саши Тодоровићу са освојених 6.5 поена.

I категорију освојили су Вид Кујунџић са освојених 7.5 поена и Миша Николић са 7 поена. На турниру је приказан знатно виши ниво игре него раније, тако да је напредак играча изузетан.

II категорију освојило је првих 6 такмичара. Најмлађи учесник свих турнира, 2008. годиште, је врло убедљиво победио на турниру за освајање II категорије са освојених 8.5 поена из 9 партија. Марко Милановић, иако први разред, уз записивање потеза низао је победу за победом. Друго место освојио је Лазар Кујунџић са 7 поена, треће место Милош Козомара са 6.5 поена, четврто место Илија Вујасиновић са 6 поена, пето место Никола Спасић са 5.5 поена и шесто место Василије Пантелић са освојених 5 поена.

Честитамо свим играчима на сјајној борби и огромном напретку.

Коначне табеле и резултати по колима:

Lista 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tabela
za II kategoriju

 

Lista 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tabela
za I kategoriju

 

Lista Parovi Tabela
za titulu MK

 

Галерија:

Have any Question or Comment?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Facebook

Наше школе шаха на другим локацијама

Šahovski klub Vidikovac
Šahovski klub Kralj - Novi Beograd
Šahovski klub Kralj - Banovo brdo

Видео

Шаховски камп 2016.