Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

Категорни тунир за освајање IV и III категорије – резултати


Категорни турнир за освајање IV и III категорије игра се 26. и 27.04.2014. На турниру за освајање IV категорије учествује 17 играча, на турниру за освајање III категорије учествује 13 играча као и 5 најхрабријих родитеља на турниру за освајање IV категорије где је конкуренција изузетно јака. Турнир се игра у шаховском клубу Видиковац (ул. Видиковачки венац 79, спрат продавнице Орашац).

После седам одиграних кола на турниру ванкатегорника тријумфовали су Алекса Јаник, Марија Дјурдјевић и Борис Бошковић а категорију су освојили још и Огњен Даљевић и Михајло Миловановић!

Турнир IV категорника био је уједначен што се може видети и по коначној табели. Борба се водила до краја, а победнике је одлучивало последње коло. Златну медаљу освојио је Стефан Вељковић, сребрну Вукашин Пантелић, бронзану Димитрије Крстић а категорију је још освојио и Јован Крсмановић.

У конкуренцији родитеља победио је са максималним бројем поена Саво Маслић (тата Ненада Маслића), друго место заузео је Лазар Кујунџић (тата Вида Кујунџића) док је треће место освојио Никола Марковић. Најбоље пласирана мама је Милена Бојанић (мама Дениса Бојанића). Честитамо Маслићу и Кујунџићу на освојеној ИВ категорији као и осталим родитељима на одличној игри.

Свим учесницима желимо пуно среће у наставку каријере. Коначне табеле и резултате по колима можете погледати у следећој табели:

Svim učesnicima želimo puno sreće u nastavku karijere. Konačne tabele i rezultate po kolima možete pogledati u sledećoj tabeli:

Lista 1 2 3 4 5 6 7 Tabela
za IV
Lista 1 2 3 4 5 6 7 Tabela
za III

 

Пласман родитеља за освајање IV категорије  >>>

Галерија фотографија:


За мобилне уређаје

 

Have any Question or Comment?

4 comments on “Категорни тунир за освајање IV и III категорије – резултати

Aleksa janik

PA JA SAM TRIUNFOVAO,MORE SVE SAM IH ODRO MUHAHAHAHAHAHAHAH

Reply
Aleksa janik

6.5 poena 🙁 mogo sam da imam 7 full

Reply
Aleksa janik

hmmm koje su mi sanse da budem igrac meseca 😀
veoma velike 😀

Reply
Вид Кујунџић

Cestitam, nakon 50000 godina konacno si osvojio IV kategoriju!

Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Facebook

Наше школе шаха на другим локацијама

Šahovski klub Vidikovac
Šahovski klub Kralj - Novi Beograd
Šahovski klub Kralj - Banovo brdo

Видео

Шаховски камп 2016.