Позовите: 063/7217555 | Мејл: sahklubkralj@gmail.com

Школа шаха - Београд

18. Шаховски камп – Делиблатска пешчара


18. Шаховски камп у организацији ШК Видиковац и ШК Краљ одржан је у Делиблатској пешчари од 07.08.-14.08.2016. Учешће је узело преко 30 талентованих чланова. Полазници су свих 7 дана имали прилику да слушају шаховска предавања, играју категорне турнире, такмиче се у проблемском шаху, затим у брзопотезном шаху и атомцу. Осим шаховских организовали смо и спортске активности. Професор физичког васпитања и спорта Игор Лукић водио је јутарњи футинг и бринуо о развоју моторичких способности наших полазника. Такође опробали смо се у кошарци, фудбалу, одбојци, играма без граница, стоном тенису, теквондо-у, лимбо денсу, музичким столицама, пикаду. Смештај је био одличан, тањири празни, време нас је послужило, а како смо се провели погледајте детаљније на сликама које следе.

Panorama4-s

На категорном турниру највише су се истакли полазници који су освојили прва места и следећу шаховску категорију: Душан Јовановић освојио је IV категорију, Стефан Живановић и Тара Величковић III категорију, Вељко Милосављевић, Никола Спасеновић и Димитрије Топаловић II категорију као и Алекса Јаник и Димитрије Крстић I категорију.

IMG_2204IMG_2203IMG_2202IMG_2201

 

 

 

 

 

У проблемском шаху најбољи су били: Немања Павловић (I место), Урош Ђанковић (II место) i Ирина Вујатовић (III место) – млађа група, као и  Балша Граовац (I место), Марко Савичић (II место) и Димитрије Крстић (III место) – старија група.

IMG_2205IMG_2206

 

 

 

 

 

 

У брзопотезном шаху највише су се истакли: Душан Ранитовић (I место), Ана Савић (II место) и Душан Јовановић (III место) – млађа група, као и Балша Граовац (I место), Игор Јоловић (II место) и Димитрије Крстић (III место) – старија група.

IMG_2208IMG_2209

 

 

 

 

 

 

Галерија:

Have any Question or Comment?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Facebook

Наше школе шаха на другим локацијама

Šahovski klub Vidikovac
Šahovski klub Kralj - Novi Beograd
Šahovski klub Kralj - Banovo brdo

Видео

Шаховски камп 2016.